Produse

Completeaza  Formularul de retur

Politica de retur
Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare este valabila  atat clientilor persoane fizice cat  si pentru  persoanelor juridice.
Astfel, clientul are dreptul sa notifice in scris pe fax sau e-mail comerciantului ca renunta la cumparare, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului / produselor, cu exceptia produselor speciale produse care nu sunt de stoc si sunt comandate special la solicitarea unui client, pe raspunderea clientului - produse inscrise in factura proforma cu mentiunea produse speciale.

Dreptul de renuntare la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curierul agreat de MONDO INDUSTRY SRL Urgent Curier sau TNT EXPRESS.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si actele care l-au insotit - factura, certificat de calitate - garantie la adresa: Piatra Neamt, strada Fermelor nr. 23, Cod 610252 - MONDO INDUSTRY SRL.
Cheltuielile de returnare vor fi suportate in totalitate de client. MONDO INDUSTRY SRL nu isi asuma raspunderea pentru transportul produselor de la client catre MONDO INDUSTRY SRL.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 15 zile lucratoare de la retur, intr-un cont bancar indicat in scris de client si pe baza unei facturi storno emise de MONDO INDUSTRY SRL.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a refuza inlocuirea produsului sau de a refuza returnarea valorii acestuia in acest ultim caz, produsul va fi returnat la client pe cheltuiala acestuia .
Normativ O.G. 130/2000.

Nu se pot schimba si returna urmatoarele produse: produse comandate special din import, consumabile precum filtre pentru semimasti si masti de gaze, produse zgariate, utilizate, fara ambalaj original propriu, murdare, deteriorate, cu ambalaj deteriorat etc., care nu pot fi promovate, produse personalizate ex: imbracaminte personalizata cu sigla clientului etc.

De trimis e-mail pe sesizari@mondo-romania.ro, in prealabil.